『漫游』酷论坛>『海外生活』>-前车之鉴-

-前车之鉴-

Exodus@2004-02-25 01:33

Janus, just a random question. Did you think I was being rude the time when I was discussion about religion/marriage or other topics?

Did you think all I did was jab at you/harmatia without provocation and did so just to amuse myself?

Was I being rude to you when we were discussing about your 流浪军团 yesterday?

Sorry for wasting your time.

JanusWang@2004-02-25 04:51

I'm sorry that I can not input Chinese now, so I'm afraid if I can express myself clearly.

First, the first impression of you is that you are a little bit too proud of youreslf, which means you are not very modest. I'm reading the marriage essay of harmatia, after a period of time I will tell you my opion about it.

Secondly, as Bl has said that it is not allowed to "guan4 shui3", you and jung still "tiao3 xing4". you know, most of us are very busy in our studies, and Bl is facing final test, therefore, do you think it is polite to waste her time to make here clean?

流浪军团 is a group here, maybe it means nothing to you, but it doese mean something to its member. Maybe you will say that you are always frank to talk with others, but please remember you should not hurt others.

That's it.

蓝发夹@2004-02-25 05:00

和主题无关的帖子不要出现,不然谁的帖子都删

Blanche@2004-02-25 05:01

最初由 Exodus 发布
Janus, just a random question. Did you think I was being rude the time when I was discussion about religion/marriage or other topics?

Did you think all I did was jab at you/harmatia without provocation and did so just to amuse myself?

Was I being rude to you when we were discussing about your 流浪军团 yesterday?

Sorry for wasting your time.

请你再看一次我发的那个帖子,我有说过你在讨论区的和Janus的意见不同的问题么?

请不要转移问题的重点。

霸王哆啦@2004-02-25 05:04

算了吧janusjj,咱们这小庙怎么能供养这么大尊菩萨,字幕组的呢,有黄金账号的呢。16岁聪明而且懂事,不能指责需要我们全套幼儿班式的德育服务,牛X的紧,可以不先量量自己的海拔就敢俯视苍生,同学,这里求着你来了么?
实际上我更诚心诚意的希望你去主题区指责,不懈甚至俯视,虽然我也担心你无福消受那刺眼的阳光跑回去和boss哭诉呢。
以上。

Bibl@2004-02-25 05:11

最初由 霸王哆啦 发布
算了吧janusjj,咱们这小庙怎么能供养这么大尊菩萨,字幕组的呢,有黄金账号的呢。16岁聪明而且懂事,不能指责需要我们全套幼儿班式的德育服务,牛X的紧,可以不先量量自己的海拔就敢俯视苍生,同学,这里求着你来了么?
实际上我更诚心诚意的希望你去主题区指责,不懈甚至俯视,虽然我也担心你无福消受那刺眼的阳光跑回去和boss哭诉呢。
以上。

为什么要用这么重的语气?
============================

我想引用这些话, 希望你们不要生气,也希望偶这不是水贴^^
大家

别这样 了

在现实世界里, 每个人 都过着 只有自己才能体会5味的生活,

来这里的人

是怀着怎样的心绪来的,

不是都想得到快乐吗???

有些人是水区的新人,

所以会犯错,这是情理之中的事情, 特别是在国外的朋友, 不开心的时候,也可以来这个大家庭,

所以.......

大事化小,小事化无,

不好吗?

退一步 ,海阔天空, 那些年龄比较大的人, 不可以宽容那些,年龄比自己小好多的人吗???

霸王哆啦@2004-02-25 05:23

楼上同学说的对呃
可是你要知道强者向来以逆天为业,敢张嘴就质疑和不屑自己一无所知的东西是他们的共同特征,不同的是,有的人格外喜欢搬出资历(姑且这资历存在)和后台说事。
我倒是要看看这位鼻孔朝天的同学秀给我们看他是怎么样怀着什么心情,抱着什么动机来这个大家庭体验五味的生活。
海外区的人是好脾气,不过也不能没了规矩,不知道做人要厚道的就回去启蒙一下。

JanusWang@2004-02-25 05:27

a duo la, just take it easy and read what bird said. maybe we should not say something irrelative to the topic any longer, or we will bother Bl more. thanks. ;)

Bibl@2004-02-25 05:30

最初由 霸王哆啦 发布
楼上同学说的对呃
可是你要知道强者向来以逆天为业,敢张嘴就质疑和不屑自己一无所知的东西是他们的共同特征,不同的是,有的人格外喜欢搬出资历(姑且这资历存在)和后台说事。
我倒是要看看这位鼻孔朝天的同学秀给我们看他是怎么样怀着什么心情,抱着什么动机来这个大家庭体验五味的生活。
海外区的人是好脾气,不过也不能没了规矩,不知道做人要厚道的就回去启蒙一下。

偶知道你现在很生气,可是 ,现在你并没有好脾气,不过,经过你

这么说,大家都会有所

改进的。

希望你可以理解一下,,,

谢谢。其实我也是现在 才知道海外区不可以灌水的```^^

Exodus@2004-02-25 05:30

最初由 JanusWang 发布
I'm sorry that I can not input Chinese now, so I'm afraid if I can express myself clearly.

First, the first impression of you is that you are a little bit too proud of youreslf, which means you are not very modest. I'm reading the marriage essay of harmatia, after a period of time I will tell you my opion about it.

Secondly, as Bl has said that it is not allowed to "guan4 shui3", you and jung still "tiao3 xing4". you know, most of us are very busy in our studies, and Bl is facing final test, therefore, do you think it is polite to waste her time to make here clean?

流浪军团 is a group here, maybe it means nothing to you, but it doese mean something to its member. Maybe you will say that you are always frank to talk with others, but please remember you should not hurt others.

That's it.

Its ok. Yes, I might be proud. It is hard to not be so.
Yes, as BL probably has said, we are not allowed to "spam" (thats the english equivalent I think). Fine. Spamming might not be allowed, but is chatting not allowed as well?

I am exultant to hear that most of us are busy in our studys. However, what has making this place clean got anything to do with me?

Great, I know that it is a group. Fortunately, it does mean something to me. And again, what has that got to do with anything. Did I dismiss/insult that group in any way?

Now, some points in chinese to BL:

- 不管怎么说流浪军团也是漫游认可的组织,这样说军团和军团的首领似乎不大合适。
- 好, 可以. 但是这管我什么事. 我在哪儿"说军团和军团的首领"了?

- 除此之外,称呼警察蓝发夹为“小野猫”,在其他帖子里也有部分毁损JanusWang的帖子。
- 呵呵, 这根本造谣. 我对发夹不怎么熟悉, 怎么会起外号? 还有我什么时候毁损JANUSWANG的帖子?难道不能拿出点证据吗?
- 你们也不是第一天来漫游了[...]所以可以看到这些对话很明显是故意的.
- 什么叫故意的? 难道自己有主观也是错误的吗?
- 并公开称他不怕删帖子,因为他有黄金账号,[...]
- 呵呵,大姐, 造谣可以, 但是造谣到这程度有点过分吧. 还黄金账号呢, 哈哈, 我什么时候说的话?

Exodus@2004-02-25 05:32

最初由 霸王哆啦 发布
以上。

呵呵,很遗憾, 虽然我在字幕组,却没有你说的“黄金账号”。

如果我是你, 我会先去了解情况, 再回来说话。

霸王哆啦@2004-02-25 05:44

你放心好了,我不是没有考虑到你会瞬间失忆或是贵人多忘事什么的,但愿那东西是个你说没有它就可以不存在的东西,我便会对你另眼相看。
同学,并不是帖子被回收就不会被人看到,我也没有闲到无风起浪的跑来关照我国的幼儿德智体美劳的全面建设。
兔子jj我就对不住了,删帖甚至禁言也止不住我围观强者的欲望,我希望到明天早上看到的不是可以灼伤人的阳光,我是为了e同学好,真的。

ThunderBird@2004-02-25 05:44

那个说有黄金账号的是我,只是那时不方便出来说话,所以让斑竹代了口。没有根据乱说是我的不对,我在这里道歉了。这事跟Bl没有关系,你不要再针对她了。

ThunderBird@2004-02-25 05:47

做为前军团领导,对你这句言语很失望。

毕竟这个军团里我也有出过力,被人说成这样心里急了点。乱猜测你有黄金账号。但是这和你故意违规和说话语气没有直接关联吧。你直接否认你没有不就行了?

Exodus@2004-02-25 05:47

最初由 霸王哆啦 发布

你放心好了,我不是没有考虑到你会瞬间失忆或是贵人多忘事什么的,但愿那东西是个你说没有它就可以不存在的东西,我便会对你另眼相看。
同学,并不是帖子被回收就不会被人看到,我也没有闲到无风起浪的跑来关照我国的幼儿德智体美劳的全面建设。
兔子jj我就对不住了,删帖甚至禁言也止不住我围观强者的欲望,我希望到明天早上看到的不是可以灼伤人的阳光,我是为了e同学好,真的。

哈哈, 果然好笑.

能象你这么自作聪明的人, 我也是看多了.

不过, 我们互不相识, 你都可以随便插入, 而且还是损我, 佩服.

我的建议: 不认识的人, 不要随便损.

«12345»共8页